March 8, 2011

>>> Delivery.

 Assalamualaikum..
Dah namenye student tu, student juga lah kan.? kalau dah busy tu, makan pun tak sempat. tapi, bile dah lapar sangat, order je ape-ape. online for checking menu, and call, for delivering foods. yummy..~ 

Domino's Pizza
      
yang selalu kitorang order is domino's lah. padahal, kat bawah ni, belambak-lambak kedai makan. tapi, makan pun mesti la nak ikut mood. kalau tak ade mood nak makan nasi putih tu, tak kan nak pakse kan? still banyak lagi choices kat luar tu.  tapi, jangan la marah kalau kitorang ni, burger pun nak delivery.haa, yang ini disebabkan oleh, kerja yang banyak, dan kemalasan untuk turun sangat tebal. asalakan kitorang dapat makan. Bro yang jual burger pun dapat lah untung lebih sikit, sebab ade charge RM1 untuk delivery..okay lah tu kan?

Humm, ape lagi yang kitorang delivery? pizza hut bawah rumah ni pun, kitorang call jugak. dah la salah anta, dekat je pun kene tunggu sampai 1hr. =_=" 
Kalau nak cite pasal tempah kat member lagi la banyak. mcd lah, ayam penyet lah, big apple lah. busy sangat lah tu kan? thanks to all friends coz belikan makanan n share 1 rumah. Sharing is caring. ^_^
Terima kasih kepada semua bro yang jadi rider b'coz kene anta makanan kat rumah kitorang. =)

Burger (Delivery)


Ayam Penyet.


No comments: