March 18, 2011

Tons of Assignment

Assalamualaikum..

here, lead a hectic life, doing assignment, having lots of tests..and final exam is around the corner. there are many things to do at the same time. so, mane nak buat dulu? 

Test PP, test Mandarin,
presentations of construction technology (with model), building services, report building services (case study),  DONE



Credit to Muhamad Hilmi for this model. this is awesome. ^_^

He is doing this model alone. wow! great. (rahsia la model ni untuk ape..nanti ade yang tiru pulak kan)

btw, I punye tempat praktikal is still waiting..x tw la dah diterima ke belom. Serabut kan?every sem pn jd camni. 

Last but not least, someone buat aku sakit hati, kenapa? hello, keje I banyak okay, n keje kau pun banyak, so, jangan nak tambah la kan.. still hurting, so, please be careful, n behave. 

p/s: this is not "kurang kasih sayang.."thank you. 

March 8, 2011

>>> Delivery.

 Assalamualaikum..
Dah namenye student tu, student juga lah kan.? kalau dah busy tu, makan pun tak sempat. tapi, bile dah lapar sangat, order je ape-ape. online for checking menu, and call, for delivering foods. yummy..~ 

Domino's Pizza
      
yang selalu kitorang order is domino's lah. padahal, kat bawah ni, belambak-lambak kedai makan. tapi, makan pun mesti la nak ikut mood. kalau tak ade mood nak makan nasi putih tu, tak kan nak pakse kan? still banyak lagi choices kat luar tu.  tapi, jangan la marah kalau kitorang ni, burger pun nak delivery.haa, yang ini disebabkan oleh, kerja yang banyak, dan kemalasan untuk turun sangat tebal. asalakan kitorang dapat makan. Bro yang jual burger pun dapat lah untung lebih sikit, sebab ade charge RM1 untuk delivery..okay lah tu kan?

Humm, ape lagi yang kitorang delivery? pizza hut bawah rumah ni pun, kitorang call jugak. dah la salah anta, dekat je pun kene tunggu sampai 1hr. =_=" 
Kalau nak cite pasal tempah kat member lagi la banyak. mcd lah, ayam penyet lah, big apple lah. busy sangat lah tu kan? thanks to all friends coz belikan makanan n share 1 rumah. Sharing is caring. ^_^
Terima kasih kepada semua bro yang jadi rider b'coz kene anta makanan kat rumah kitorang. =)

Burger (Delivery)


Ayam Penyet.


March 7, 2011

>>>Love Again

kenapa a*** s***** ni? hishh =_=" letih sgt. macam lah saye ni tak wujud kan? terima kasih la. 
maybe tak dijodohkan kot. terima kasih. tak nak mengalah dah. boleh tak? i'm not that stupid lah. i'm still exist..(sambil goncang2 kan badan kamu kalau kamu ade n halal bg saye! haish)<<< tp macam mana nk halal kalau tak di jodoh kan?hissh..serabut. kalau time mntk nak care baik, so, kalau nak tinggal pun, care baik la..tapi, sape yang nak tinggalkan sape? tak de sorang pun antare kite yang nak tinggalkan sesape kn? betol tak? 
actually, saye dah penat nangis..tengok mate ni..da bengkak. buruk. lebam je. suram. sudah-sudah la tu. sape yang tak nak baik?

4 tahun ni macam tak dapat ape-ape. terima kasih la. 

okay..selamat maju jaya kepada kami.semoga kami dijodohkan..^_^

March 6, 2011

Deeply Stress. =_="


Kenapa rasa tak keruan je ni? Alhamdulillah 2 assignment dah settle. ade lg 2, and mggu dpn ada test mandarin lg..
Love? tak berapa okay..it's complicated. Rase macam nak give up. Rase tak nak kenal sesiapa pun. Pulangkan balik kalau tak suka. Sangat tired with this complicated relation. If only I ni kuat, then I can move with my own world, just the way you are. tak payah nak kisah sangat hal2 macam ni, buat macam tak ade perasaan..kan best camtu..I do care about you, but then, ape yg kamu buat? this is not fair. 

back at one..

one, you're like dream come true,
two, just wanna be with you
three, girl it's plain to see
that you're the only one for me
four, repeat steps one two three
five, make you fall in love with me
if ever I believe my work is done
then I'll start back at one..

Okay, sekarang ni, da tak ade pun nak cerita pasal kita kt orang lain, diam sorang2 je..and, it makes me stress. dah la kamu tak ade, time senang je ade, da lah jauh, tak jumpe, orang lain yang slalu jumpa. kalau nak mulakan balik, so, start dr 1st point la, bukan nye nak cari salah ke ape..
salahke nak tnye basic question? 4 years lah babe.