July 22, 2011

Sibu Island ^_^


Having a great day with them.. Sibu Island was awesome ! Tapi..En mentor ku tidak ada..:(

But still have a great day with them..

Saturday morning : betolak dari Taman Perling, JB (from rumah k.nisa)
                             9.30 am: Sampai kat jeti, betolak ke Sibu Island menaiki boat yg adventure !
                             10.00 am: Sampai kt jeti. Twin Beach Sibu Island
                             11.00 dan ke atas, terisi dengan aktiviti yang menyeronokkan..
                             antaranya : Kayak, mandi laut (trjun dr jeti), banana boat and cycling !



Sunday: Pagi-pagi saya telah dikejutkan oleh en. Shafie Razak.."bgn2, da subuh..jap lg boleh g jalan2 tepi pantai" (6.30am)

After jalan-jalan, kami bersedia untuk pergi snorkling..ni lah yg paling best. Kami pergi snorkling kt Pulau Bontot Mariam..haha..name pulau tu funny kan?tapi best..!





Haa..seronok kan? heheee..Lepas bersnorkling,,kami pun bersiap2 untuk balik..sekejap pun tak pe,tapi seronok. ! Before tuu, aku and Mc Yah bergambar kat tempat yang cantik tu..







Daannn...berakhirlah percutian dengan PNFL staff..kami pun pulang...




Okayy..THE END...






1 comment:

miss TASYA said...

sronok nya prtkl org bwk g jenjln..huhu