November 26, 2011

Excited :)

Assalamualaikum..

Today, i nak bg tahu something. RICS nak datang hari selasa ni..haha. tu je. tahu x RICS tu ape? ROyal Institute Charted Surveyors. nak tahu sape representative yg datang? haaa..ni yg buat excited ni.. 
1.) Dato' Nik Farid Kamil.. Fellow RICS..(Executive Chairman of Perunding NFL Sdn Bhd.) 
2.) ............? i'm not sure. but, he is someone from WCT Berhad..

Okay..kenapa I exicted? Sebab, group applied I terpilih utk present depan diorg..clear? hahah.. even bukak booth je pon..tp still nervous la..aiyaaa..So, sekarang ni, group applied sgt sibuk menyiapkan kerja2 yang tak berapa nak siap..Struggle for life.!

Okay, semua yang berlaku ada hikmah nye..sebab ape dulu susah sangat nak dapat tempat praktikal? Sebab nak dapat tempat yang terbaik..

November 10, 2011

Say it!

I can't stand someone who think that he/she knows everything and who think that she/he has everything and pretend other people does not have anything.! i'm just get bored of you..

DO YOU GET ME??

Thank You Mr.

At last, he called me..thank you mr. for calling me. I appreciate that. I have some quotes to share..Especially for you mr.. 

"No matter how "busy" a persons day might be. If they "really care", they'll always find time for you."

"Distance is a test of love. Many will fail for those who can't withstand it, but for those who can, there is only one answer. TRUE LOVE." 

"Loving someone is nothing, to be loved by someone is something, loving each other is LOVE."


That's all, thank you

Delicious

am gonna eat you!







haha..okaayy..i'm done..errkkk.. ^_^

Today's mood

Tibe-tibe rase nak letak pic makanan yg delicious..yuummmyy...kalau lah dapat makan n minum ni..humm..boleh jadi geemooook...









Best nye kalau dapat makan makanan western sekarang..mengidam la pulak..teringat makan ngn en mentor kt HR Steak House..ummm..sedaaap.. okaaayyyy..saya sangaaat lapaaar...jom tolong ummi masak.. lauk ayam masak merah..hehe..
Kalau nak tgk makanan yg sedap2 lebih lanjut..visit la page ni.. http://xdelicious--x.tumblr.com  ^_^

November 9, 2011

Cuti Mid Term

Assalamualaikum..

Cuti cuti jgk, tapi keje, baaaanyaaakk sangat..Tapi...hari ni baru nak mula..tak tau la kenape.. 

Ni pon sibuk nak aktif kan balik twitter, zoomshare, tumblr..formspring yg baru tu..semua benda yg tak berfaedah..ape kono eh kau ni daghoo...byk lai bondo yg kono buek..sibok dek intenet yooo..

Tapi, sempat lagi isi mase lapang dengan member baik..Diana and Khairunnisa..rase happy kejaap.. 

Diana

K-run

Even byk keje yg tertangguh..Mereka tetap menceriakan hari kuuu..hehehehe...Tapii, macam mana nak start buat keje niiiii..eisy, banyak sangat tapi...nak seribu daya, tak nak seribu dalih la kaauuu ni ajulaikhaaaa..takpe2...Mulakan dengan bismillah.. ^_^ 
Wish me Luck!

..............................................

G O O D  L U C K  A C H U U...!