February 27, 2011

StuDenT LiFe!

Assalamualaikum..

Today, i feel very clumsy + nervous sebab.. Tuesday ade listening test..Mandarin pula tu..
banyak perkataan and ayt yang tak ingat..cmne nak jawab ni?humm >_<

Assignment pun banyak..
ada assignment Project Management, Construction Technology, Building Service, macam-macam ada. So, sape nak tlg buat kan ni?>>> diri sendiri la kan?

progress>> umm, Constech. dah siap 89% kot.. yang video tu, beluim buat, tapi, boleh siap 100% hari ni..
Building Service, umm,, belum buat apa-apa lagi, cuma cari building untuk case study sahaje..^_^ hehe..

humm, cita pasal cari building untuk case study building service, hari tu, pergi JKR kajang, then, on da way nk msok ke pagar JKR tu, kitorang accident.. langgar motor dari arah yang bertentangan yang agak laju..
camtu lah cite die, pape pn, semua okay, just terkejut je..

back to the assignment.. Project Management pulak, da carik info je, tapi, belum start pape lagi..^_^
Wish me luck! 

No comments: