February 15, 2011

A Friend in Need is a Friend Indeed T_T

Assalamualaikum..

hari ni dapat tahu yang best friend I accident, God, help her. Semoga tak ada pape yang berlaku pada die..
sedih sbb tak dapat balik untuk tengok keadaan die. and rasa tak guna sebab tak ada dengan die sekarang..

*Someone please send me to her. I want to be with her now. :(



sampai sekarang tak tahu apa yang sebenarnya terjadi dekat die. sape yang langgar? dekat mane? apa yang langgar apa? ishh..tak senang duduk di buatnya. die nak kene transfer to KPJ Seremban. entah macam mane lah keadaan die sekarang.

No comments: