May 28, 2011

Experience!

Khamis;- Check in around 7.40-7.50 after dinner. 

Keje,keje dan keje lagi..kerja banyak sehingga terpakse buat O.T. Tolong mekyah, die nak cuti, Her sys getting married. Benda urgent,kene hantar cepat,. I tak kisah, sebab, semua pun tolong mekyah..Diorang ni semua best, tolong menolong. Yang tak ade kene mengene pun tolong jugak.



Malam tu, after balik dari site office (Nusajaya), semua sambung wat O.T kat office Perling. Malam tu ade la dalam 9 orang. 5 orang tolong mekyah, n 4 orang lagi wat keje diorang. aku salah sorang yang tolong mekyah. semua bertungkus lumus. sebab benda nye agak payah nak paham. 

Apa-apa pun, kepayahan tu, dikongsi. semua bincang, nak buat camne. Semua dah paham, masing-masing mulakan keje. Agak lame la, I buat keje tu,dari pukul 8.30 mlm, sampai la pukul 3 pagi.  I rase, I buat keje tu non-stop,tapi lambat siap sebab tak paham. Buat keje tu ulang-ulang. Tapi still dapat habis kan 2 files for February and March 2011. Every single day in those months ok! haha. 

Sambil buat kerja tu, diorang pegi la beli McD, makan je lah kan. Tu pun tak de selera, so order mac flurry je (perlu la mentioned here?haha!). I balik dengan k.Nisa, tumpang tidur rumah die. balik dalam 3 suku. Yang lain tu, semua balik pukul 4-6 pagi. Hebat betol diorang. I'm proud of them! Semua muda lagi. tak sampai pun 30 tahun  lagi. Cari duit tambahan. Kerja keras. Wow. 

Esoknye, Jumaat; yang lelaki semua lambat masuk site office. sebab tak tidur. Except for Pi'e yang ade meeting untuk benda yang perlu dihantar tu. and syed, yang tolong edit data tu. 



No comments: