May 10, 2011

DONE!

Semuanya sudah habis..This is the end of Semester 4..Congratulations..humm..Housemate I sume dah balik, tinggal budak2 Sarawak je..tu pun sebab kami nak pergi JB n Singapore esk..yipeee! Tengah Hari ni, mereka pergi jumpa kawan2 mereka..kene duduk sorang-sorang..I'm so lonely..huuhuhu..kalau bf tak pergi kem, confirm die datang, bawak I jalan-jalan kaki kat sini..tak de la boooringgg sangat..

Haaa..Praktikal dah dapat..dekat JB..NFL katenye..terkejut jugak sampul tu da dapat..Ingatnye tak de lagi.. Alhamdulillah..That's the best place for this sem (maybe)..As following phrase: 

"Bila ALLAH makbulkan d0amu, maka DIA menyayangimu, bila DIA lambat makbulkan d0amu, maka DIA ingin mengujimu, bila DIA tidak makbulkan d0amu, maka DIA merancang sesuatu yang terbaik untukmu. 0leh itu, sentiasalah bersangka baik pada ALLAH dalam apa jua keadaan…kerana kasih sayang ALLAH itu mendahului kemurkaanNya"

Now, I'm waiting for tomorrow.. tadi, ada bace dekat FB, Maher Zain ada dekat Singapore, is it true?
Hope brother Maher ade kat Singapore esk..n tersrempak dengan die. ^_^ Cakap pasal Singapore, duit tak tuka lagi ni..camne ni..?

Hah, cakap pasal duit, semalam pegi betulkan phone..melayang RM65..haiii lah phone, kenapa lah kaw rosak cepat sangat, even ada warranty, tapi, yang rosak tu tak de dalam senarai warranty.. Kecewa gile!

Sekarang ni, nak pikir, nak beli apa..kene kira bape orang sume..heheeee...   

No comments: