April 21, 2011

Passive


Assalamualaikum..

Today, i would like to admit that, i'm too passive when there is a group discussion. I just hate being like this. Bayangkan, bila ade discussion, aku join discussion tu, tapi, tak bercakap pun macam orang lain. diam je. Dengar je, tapi tak respond. patut lah aku ni slow je..tak pandai macam orang lain.sedih. 

Orang kate, kalau kita bincang, kite sebut balik, then kita akan jadi lebih ingat and paham. aku pulak, absorb je. that's why diorang boleh jawab and elaborate panjang-panjang time dalam exam. patut lah aku tak dapat nak explain panjang-panjang dalam exam.. benci nye dengan diri sendiri. :(  

No comments: