April 13, 2011

12 April 2011..

I- City yg lengang

Yesterday...
Anis Syakir was here.! in Shah Alam..dtg cni after exam..pkul bpe ea cyg?umm..pkul 10 lbh..n smpai kul 12 lbh..sbb pegi potong rmbut dlu..I was in Fac. ade kelas..tapi time tu tengah makan..until pukul 2 I free.tapi anis tak sampai lagi..

Then, dapat msg, Anis dah sampai..carik jalan sampai jumpa sec 7 ni! CONGRATULATIONS..akhirnya.. jumpa jgk :) then, dia cari Restaurant Barra ni..I suruh dia naik rumah, dia pun naik je..actually I tak de kt rumah pun..die tunggu kat tangga..duk citu sorang-sorang..huhu..kesian sangat..and then, die pergi Masjid Negeri Shah Alam..tido kejap, solat and waiting her gf back from class..lame kot die tunggu.. dari pukul 12 noon until 6 pm..lame tak? I'm so sorry Anis Syakir..Actually he's having gastrik, and die tak makan dari pagi..:( 

What was his purpose coming here yesterday? humm..sebab, kitorang tak okay semalam..and pagi tu pulak, die ade exam..and, die rase tension sangat..that's why die datang,..nak mintak penampar from me..tapi I x bagi pun..(hihihihi) 

Humm,after waiting for me about 6 hours, I pun dapat lah jumpa die..Location: Restaurant Barra.. muka die nampak penat sangat..sedih tengok muka die tunggu semalam..dekat kelas pun I tak dapat focus tau buat test..ade 3 test pulak tu..aiyoo..petang tu, kitorang minum je..pukul 7 tu I naik jap, and Anis tukar baju kat surau..heee.. 

Pukul 8 tu, anis jemput kat depan pintu, pegi makan, and date! :) kitorang pegi mane ea? humm..kami pergi I-City je..hujan pulak tibe-tibe..balik, pegi amek payung dulu, n kitorang jalan kaki same-same..sweet tak?heeheehee..:) 

Okay, kami makan dekat Nur Qaseh semalam..after makan, kitorang pun jalan kaki pegi ke I-City.. humm..kosong je, tak crowded macam awal-awal die bukak dulu, lagipun, kitorang pegi ari selasa,,bkn weekend, maybe sebab tu tak ramai kot..

Da sampai I-city tu, kitorang jalan2 cri tempat duduk..sebab nak makan coklat cadbury yang i dapat petang tadi..kitorang borak-borak je..tibe-tibe, ade sorang ni hantar msg kt anis..I dah tak selesa dah, tak suka la..tak suka, tak suka tau..sorry la sebab memang berubah mood I time tu..jumpa da la jarang, ada pulak yang sibuk..:(


pastu, jalan balik, and, duduk kat tangge depan rumah I..sambung lagi sembang..wat romantik pulak duk kat tepi tangge ni kan..dah abs borak tu.die pun balik..(perpisahan sementara yang sgt.....................)