April 14, 2011

Bite off more than one can chew


I'm quite angry kt someone which is one of my big family members. do not too selfish boleh tak? I've many things in mind. jangan nak messed me up lah. I dah cakap tak boleh, tak boleh la. esok malam ade kelas, pagi sabtu ade MUET.. macam mane I nak pegi rumah auntie I, kalau kelas malam tu habis lambat, then sape nak hantar ke rumah auntie tu?sape?tolong la paham..jangan nak buat orang lain susah sebab penting kan hal sendiri.  lagipun, I mane tau tempat yang die nak suruh I tunjuk tu, kang,sesat kang, dah ambil masa, pastu tak sempat pulak nak amek MUET..adduuuhhhh..

Jangan la nak pakse-pakse, serabut la. kalau kat rumah auntie tu, confirm I tak boleh focus. Better I dengan kawan-kawan I kat rumah ni, sebab diorang pun nak ambil MUET jugak..So, same-same paham..and tak menambah serabut kat kepala otak ni.. Care die cakap tadi, bukan main pakse lagi, n langsung tak consider orang lain..amboi-amboi-amboi..ingat I ni apa?

jangan la nak suruh I bite off more than I can chew..=_="  gila la macam ni..



No comments: