February 24, 2014

Merthur and Brolin


Assalamualaikum and Hello everyone! 


Hari ni saje gedik nk post gambar merlin and arthur. Suke sgt tgk friendship diorg ni. I wanna find someone like either merlin or arthur.  


Dekat tumblr dah penoh dah reblog pasal diorang, dkt sini pon nak jugak. Ni semua salah Anis. Bg aku tengok cite Merlin dari Season 1 sampai 5. Jadi, ni lah effect die.. obses. 


Diorang punye friendship x penah mengecewakan aku. :) They're pair of weirdos. Suka tgk diorang in real life. bukan setakat dlm cerita Merlin je. Friendship Colin (Merlin) & Bradley )Arthur) sangat ikhlas. Nampak la bende tu datang dari hati. kalau dalam Merlin,one of ayat yang nampak dari hati bila dia cakap, I'm happy to be your servant. Till the day I die. Walaupun dalam cita je kan, tp feel dia macam die tgh cakap dgn kawan die. Kawan baik. Boleh jadi jiwang tengok cite Merlin ni. Ade la episod yang buatkan meleleh air mata tengok. Haha. Okay, Sekian. 


THE END

No comments: